Een goede plek voor uw kind

Binnenkort is het zover, uw kind gaat naar de basisschool. U zoekt een school die bij u, maar vooral bij uw kind past. Op basisschool De Fontein vinden wij het heel belangrijk dat uw kleuter, kleuter mag zijn.

In een rustige omgeving ontwikkelt uw kind zich op een speelse manier. Wij stimuleren die ontwikkeling door ervoor te zorgen dat uw kind goed in zijn vel zit en daarmee genoeg zelfvertrouwen krijgt om te groeien. Met de juiste basis durft uw kind de uitdaging aan en gaat het zelf aan de slag.

Leren met plezier

De Fontein is een moderne, open christelijke school waar leren en plezier samengaan. Momenteel ontvangen we 178 leerlingen, verdeeld over acht groepen. Wij hebben een brede onderbouw met twee kleutergroepen en mooie moderne faciliteiten. Onze school heeft een prachtige bibliotheek, leerpleinen, een interne speelruimte, ruime en lichte lokalen en een ruim schoolplein met diverse speeltoestellen.

Als we ouders vragen hoe ze de school ervaren, dan waarderen ze onze inzet voor de kinderen, de homogene groepen, het gemotiveerde ervaren team en het open contact met de ouders. Wij betrekken u echt bij de school en de ontwikkeling van uw kind!